Productnieuws

Daikin Monobloc. Doe het in één keer goed

Doe het in één keer goed. Werk met Daikin

Met 100 jaar ervaring is Daikin dé expert in het creëren van het perfecte binnenklimaat. We bieden een complete portfolio van verwarmings- en koelingssystemen die snel en makkelijk te installeren zijn. We werken nauw samen met koeltechnische- en verwarmings-installatiepartners door heel Nederland om consumenten te helpen aan de beste oplossing voor hun woning.

Geen F-gaslicentie nodig

Ben je gewend cv-ketels te installeren, maar denk je er wel eens aan om de overstap te maken naar warmtepompen? Dan kan jij met Daikin Monobloc direct aan de slag!  

De Daikin Monobloc warmtepomp is een echte krachtpatser: alle hydraulische componenten zijn geïntegreerd in één systeem. Dankzij het gesloten koudemiddelcircuit kan jij ook zonder F-gaslicentie het systeem installeren.

Eenvoudige installatie en inbedrijfstelling

Met onze installatievideo en aansluitschema’s installeer jij moeiteloos de Daikin Monobloc warmtepomp. De belangrijkste onderdelen zijn moeiteloos toegankelijk dankzij de roterende schakelkast, waardoor de werkzaamheden voor het inbedrijfsstellen en onderhoud heel gemakkelijk uitgevoerd worden.

Unieke 10 jaar garantie

We bieden als enige 10 jaar garantie. Wij gaan al een tijdje mee en weten daarom ook zeker dat onze oplossingen van de hoogste kwaliteit zijn. Niet voor niets heeft Daikin de meest verkochte warmtepomp van Europa. Onze garantie geeft zekerheid, voor een zorgeloze ervaring.       

Voor elke situatie is Daikin Monobloc dé passende oplossing

Dankzij zijn veelzijdigheid, is de Daikin Monobloc warmtepomp de ultieme oplossing voor veel huizen in Nederland en toepasbaar als Hybride/All Electric Ready met een bestaande of nieuwe cv-ketel of als 100% All Electric in combinatie met een Daikin warmtapwatertank. Zo bied jij voor iedere situatie een passende duurzame oplossing!

Waar wacht je nog op? Doe het in één keer goed. Werk met Daikin!

Bekijk het assortiment