Productnieuws

Henco introduceert voorgeïsoleerde rollen van 25 meter in ISO4 (6mm isolatie)

Henco kondigt met trots de nieuwste productuitbreiding aan: de ISO4 (6mm isolatie) rollen, nu beschikbaar in lengtes van 25 meter voor diameters 16 mm en 20 mm.

Nieuwe ISO4 (6mm isolatie) rollen van 25 meter

De nieuwe ISO4 rollen bieden een unieke lengte van 25 meter en zijn beschikbaar in de maten 16 mm en 20 mm, zowel in blauw als rood. Deze handzame en compacte rollen zijn ideaal voor kleinere klussen en zijn uit voorraad leverbaar. Dankzij deze lengtes hoef je nooit meer teveel meters te kopen, wat leidt tot minder verspilling en meer kostenefficiëntie.

Investering in eigen isolatieafdeling

Om de kwaliteit van de voorgeïsoleerde buizen te optimaliseren, heeft Henco een miljoenen investering gedaan in een nieuwe isolatielijn. Deze investering stelt hen in staat om de productie van voorgeïsoleerde buizen volledig in eigen beheer te nemen. Hierdoor kunnen ze efficiënter werken, de levertijden verkorten en de duurzaamheid verbeteren. Door deze stap haalt Henco meer dan 1000 vrachtwagens per jaar van de weg, wat resulteert in een CO₂-reductie van 750 ton per jaar​​.

De introductie van de nieuwe ISO4 rollen in 25 meter lengte en de oprichting van een eigen schuimafdeling markeren een belangrijke stap vooruit voor Henco. Ze blijven inzetten om innovatieve en duurzame oplossingen te bieden die bijdragen aan energie-efficiëntie, comfort en veiligheid. Wil je meer weten over nieuwe producten van Henco of de voordelen van isolatie? Bezoek de website of neem contact op met een van de Henco-experts via MyHenco. Samen werken we aan een betere en duurzamere toekomst!

Bekijk het assortiment