Productnieuws

Maak kennis met de Elga Ace familie

Elga Ace Split

De Elga Ace Split is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Deze warmtepomp werkt samen met elk merk cv-ketel en biedt uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. De warmtepomp stuurt de cv-ketel aan middels OpenTherm waardoor de warmtepomp optimaal wordt ingezet en de cv-ketel cv-ketel nooit méér warmte produceert dan nodig. De Elga Ace is verkrijgbaar in 4 en 6 kW uitvoering.

Elga Ace Monoblock met uitgebreide functionaliteiten

De Elga Ace Monoblock is perfect voor situaties waar binnenruimte een beperkende factor is.

Dankzij speciaal ontwikkelde software en appendages is de Elga Ace monoblock direct op de cv-standleiding (bij diameter van min. 20 mm), open verdeler (1 of 2 zones) of in een stadsverwarmingssysteem aan te sluiten, zonder buffervaten en bypass. Het toestel heeft een intelligente Controlbox en geen hydraulisch binnendeel. Het buitendeel en de Controlbox kunnen flexibel worden geplaatst. De buitenunit heeft een gesloten koelsysteem. Voor het plaatsen van deze warmtepomp is geen F-gassen certificaat nodig.

Met een indrukwekkende SCOP-waarde (A7/W35 tot 5,2) levert het toestel buitengewone prestaties. Ook de monoblock stuurt de cv-ketel aan middels OpenTherm. De Elga Ace Monoblock is verkrijgbaar in zowel een 4, 6 als 8 kW uitvoering.

Nieuw: Elga Ace All-in-one

De Elga Ace All-in-one: dé snelste en eenvoudigste weg naar verduurzaming. Deze all in one warmtepomp combineert het binnendeel van een hybride warmtepomp en een cv-ketel in één toestel: ideaal waar de installatieruimte beperkt is en een hybride warmtepomp tot de mogelijkheden behoort. De Elga Ace All-in-one is verkrijgbaar in zowel een 4, 6 als 8 kW uitvoering.

Zomerdeal van Remeha tot 17 september: installeren met korting

Ontvang € 150 bonus op elke cv-ketel en € 250 bonus op elke hybride warmtepomp uit de actie.

Bekijk de actievoorwaarden op MijnRemeha.

Bekijk het assortiment