Productnieuws

Ontdek de nieuwste innovaties van Burgerhout!

Ontdek de nieuwste ventilatieoplossingen van Burgerhout die uw werk als installateur eenvoudiger en efficiënter maken. Lees meer over de EasyAir dakdoorvoer, geïsoleerde kanalen en de DX Easy doorvoerpan.

Ontdek de nieuwste innovaties van Burgerhout: De perfecte dakdoorvoer- en kanaaloplossingen voor installateurs

Bent u als installateur op zoek naar efficiënte, duurzame en gemakkelijk te installeren ventilatieoplossingen? Dan heeft Burgerhout, een gevestigde naam in de installatietechniek, precies wat u nodig heeft. Met de lancering van de EasyAir dakdoorvoer, de EasyAir geïsoleerde kanalen en de DX Easy doorvoerpan, biedt Burgerhout producten die speciaal zijn ontworpen om uw werk te vergemakkelijken en te optimaliseren.

EasyAir dakdoorvoer: Veiligheid en efficiëntie in één

De EasyAir dakdoorvoer is dé oplossing voor installateurs die ventilatielucht efficiënt willen aan- en afvoeren. Dit product combineert superieure isolatie om condensatieproblemen te voorkomen met een geïntegreerd waterafvoersysteem dat de betrouwbaarheid verhoogt. Daarnaast is de dakdoorvoer snel en eenvoudig te installeren, waardoor u tijd bespaart op locatie. Een bijkomend voordeel? De bevestigingsmogelijkheid voor een karabijnhaak, zodat u veilig en handsfree kunt werken op hoogte.

EasyAir geïsoleerde kanalen: Maximale prestaties, minimale inspanning

Burgerhout breidt het assortiment van de EasyAir geïsoleerde kanalen uit met nieuwe diameters en een verbeterd koppelstuk. Deze lichtgewicht kanalen bieden een hoge isolatiewaarde en zorgen voor optimale ventilatieprestaties. Dankzij de eenvoudige installatie bespaart u tijd, terwijl de verbeterde koppelstukken en een speciaal ontworpen 45-graden bocht zorgen voor extra flexibiliteit en efficiëntie in uw werk.

DX Easy doorvoerpan: Duurzaam en veelzijdig voor elk dak

De nieuwe DX Easy doorvoerpan van Burgerhout is een must-have voor ventilatiesystemen op hellende daken. Gemaakt van het innovatieve materiaal Leadax, dat dezelfde eigenschappen heeft als lood maar volledig recyclebaar is, biedt deze doorvoerpan duurzaamheid zonder compromis. Met een groter instelbereik en een draaibare scharnierkap is deze doorvoerpan geschikt voor diverse toepassingen, wat uw werk eenvoudiger en efficiënter maakt.

Waarom kiezen voor Burgerhout?

Burgerhout staat bekend om zijn kwaliteit en innovatie in ventilatieoplossingen. Met deze nieuwe producten zet het bedrijf opnieuw de standaard in de industrie. Ontdek hoe deze oplossingen uw installatieprojecten kunnen verbeteren en vereenvoudigen. Bezoek voor meer informatie www.burgerhout.nl en blijf vooroplopen in uw vakgebied

Bekijk het assortiment