Productnieuws

Orcon balansventilatie voor elke renovatiesituatie

Elke renovatiesituatie behoeft een andere ventilatieoplossing om te zorgen voor een optimaal binnenklimaat. Bij een volledige woningrenovatie, waarbij de isolatie wordt verbeterd is de keuze van het ventilatiesysteem cruciaal om de energie-efficiëntie en het binnenklimaat te optimaliseren. De balansventilatiesystemen van Orcon bieden hierin de beste oplossing.

Isoleren = ventileren

Wanneer woningen volledig geïsoleerd worden, komt er geen ongecontroleerde lucht naar binnen, en is het dus extra belangrijk om te zorgen voor gecontroleerde ventilatie. Hierbij kan mechanische ventilatie met gevelroosters snel tot comfortklachten leiden.

Ook in het kader van energie-efficiëntie is het niet wenselijk om koude lucht naar binnen te blazen. Een Orcon balansventilatiesysteem met warmte- en koudeterugwinning is bij uitstek de beste oplossing op het gebied van comfort en energiezuinigheid.

HRC EcoMax

Voor de beste prestaties kies je voor de HRC EcoMax, hèt schoolvoorbeeld van economisch rendement. Het lage energieverbruik van het toestel in combinatie met het hoge thermische rendement (tot wel 94%) zorgen voor een optimaal binnenklimaat.

Dankzij 8 verschillende aansluitmogelijkheden zijn er maar liefst 16 aansluitcombinaties mogelijk. Bovendien is het toestel links en rechts uitwisselbaar, en geschikt voor zowel perilex als randaarde.

HRC OptiAir

Voor situaties met beperkte installatieruimte biedt Orcon de HRC OptiAir. Dit balansventilatiesysteem past dankzij het compacte formaat in de meest krappe situaties en weet het desondanks fantastische resultaten te behalen.

Daarbij kan het toestel zowel onder (of tussen) het plafond, als aan de wand of boven de vloer geïnstalleerd worden.

Bekijk het assortiment