Productnieuws

Van 25 ºC naar 20 ºC in 5 minuten

Briza Net Zero: innovatieve en duurzame koeling voor de woningbouw

Briza Net Zero van Jaga is een fan coil die baanbrekend is in zowel design als functionaliteit. Deze nieuwste generatie fan coils is speciaal ontworpen voor woningen en biedt een stijlvol, energiezuinig alternatief voor traditionele airconditioning.

Design en functionaliteit in harmonie

Het slanke, minimalistische ontwerp van de Briza Net Zero, met een gitzwart gelakt honingraatrooster, is een esthetische toevoeging aan elk interieur. Beschikbaar in diverse moderne kleuren en maten (van XS tot XL), past het zowel aan de wand als aan het plafond, waardoor het veelzijdig inzetbaar is.

Maximale koelkracht

Briza Net Zero koelt een ruimte van 25 naar 20 graden in slechts vijf minuten. De geavanceerde warmtewisselaar met hydrofiele beschermlaag zorgt voor efficiënte koeling, zelfs bij lage luchtsnelheden, wat het comfort aanzienlijk verhoogt.

Energiezuinig en fluisterstil

Met een ingebouwde EC-motor en werkend op lage watertemperaturen, verbruikt de Briza Net Zero weinig energie en minimaliseert het de CO2-uitstoot. Dit systeem voldoet aan strenge energie-eisen zoals TO-juli en BENG, essentieel voor het voorkomen van oververhitting in nieuwbouwwoningen. Bovendien is het stil en voldoet het aan de ISO 3741:2010 geluidsnormen.

Een duurzaam klimaatsysteem

Gecombineerd met een warmtepomp, biedt Briza Net Zero zowel verwarming als koeling, wat het een duurzame oplossing maakt voor alle seizoenen, zonder het hoge energieverbruik van traditionele systemen.

Gemak voor installateurs

Briza Net Zero is eenvoudig te installeren, met een plug & play optie en op afstand te monitoren via de Jaga Pro-app, wat de installatie en het onderhoud vergemakkelijkt.

Kwaliteit en innovatie

Wereldwijd levert Jaga al jarenlang oplossingen voor verwarming én koeling in grote utiliteitsgebouwen. Zo worden de hoofdkantoren van Facebook, Google, Amazon door Jaga fan coils verwarmd en gekoeld. Jaga heeft deze bewezen techniek verder ontwikkeld.Briza Net Zero eerste design fan coil nu ook beschikbaar voor woningen.

Cool your climate. Fast.

Bekijk het assortiment