Productnieuws

Walraven BISMAT® Flash

Ontdek de Walraven BISMAT® Flash: een geavanceerde éénschroefsbeugel met een handige snelsluiting, waarmee metalen buizen van Ø 15 t/m Ø 63 mm snel en zonder gereedschap kunnen worden bevestigd. Dankzij de stalen sluiting biedt deze beugel een betrouwbare en veilige bevestiging, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden.

Supersnelle Bevestiging zonder gereedschap

De Walraven BISMAT® Flash is een innovatieve éénschroefsbeugel met een unieke snelsluiting, speciaal ontworpen voor het snel en veilig bevestigen van metalen buizen met een diameter van Ø15 t/m 63 mm (⅜” t/m 2’’). Dankzij de slimme constructie kan de sluitschroef met een simpele duimdruk en zonder gereedschap worden gesloten, wat de installatie aanzienlijk makkelijk maakt en daarbij versnelt.

Uitstekende geluiddemping en brandwerendheid

Het gebruik van EPDM-rubber in de beugel zorgt voor een effectieve geluiddemping, aangezien het rubber geluidstrillingen beter opvangt en geluidsoverdracht tot 23 dB(A) vermindert, conform ISO 3822-1. De stalen sluiting, elektrolytisch verzinkt voor extra duurzaamheid, waarborgt de veiligheid onder alle omstandigheden. Bovendien zijn de brandwerende eigenschappen van de beugel grondig getest door het gerenommeerde MaterialPrufungsAnstalt in Duitsland. Dit maakt de beugel geschikt voor een breed scala aan toepassingen.

Veelzijdigheid in montageopties

De Walraven BISMAT® Flash is verkrijgbaar met een M8 aansluitmoer of een combimoer M8/M10, waardoor flexibiliteit in montage gegarandeerd is. Voor optimale prestaties en snelle montage kan de BISMAT® Flash worden gecombineerd met Walraven Britclips® RSWB of Walraven RapidRail® montagerail. Een Walraven RapidRail® Hammerfix zorgt voor een stevige verbinding tussen de beugel en de rail of console.

Efficiëntie en Kwaliteit

Met de Walraven BISMAT® Flash kiest u voor een efficiënte en betrouwbare oplossing voor het bevestigen van metalen buizen, die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet en u tijd bespaart bij de installatie.

Gratis uitproberen?

Vraag een gratis sample aan via: www.walraven.com/nl/flash-sample

Bekijk het assortiment